Aquí us posem la recepta d'unes magdalenes que vam fer fa uns dies... Són ben fàcils de fer i a la M li encanta poder-nos ajudar a barrejar els ingredients, posar alguns ingredients especials, posar la massa als motlles,...
I el què ens agrada a tots és menjar-nos-les!!
Magdalenes de trossos de xocolata i Magdalenes de poma |
Ingredients
- Motlles de magdalenes (en surten una vintena)
- 3 ous
- 180 gr de sucre
- 50 ml de llet
- 170 ml d'oli d'oliva (més saludable!)
- 1/2 sobre de llevadura en pols
- 230 gr de farina
- essència de vainilla (al gust)
**xocolata, nous, avellanes, panses,...
Preparació
1. Preescalfar el forn a 210º
2. Barrejar el sucre i els ous amb una batedora de barilles (fins que quedi "blanc", més o menys)
3. Afegir la resta d'ingredients sense deixar de batre.
4. Omplir els motlles de les magdalenes fins a la meitat. Posar-les en una plata no molt juntes.
5. Posar-ho al forn: Coure a 220º i baixar-ho a 180º quan hagin pujat per tal de que es coguin de dins. No tarden molt a fer-se.
Variacions
- Podeu afegir a la massa nous trossejades, trossos de xocolata, xocolata ratllada, avellanes trossejades, panses,... depenent dels gustos de cada família.
En cas d'afegir ingredients extra és millor posar 1 sobre sencer de llevadura i si cal una mica més de llet.
- Podeu posar un polsim de sucre al mig de cada magdalena abans de posar-les al forn.
- Es pot fer amb sucre i amb la farina integral (tota o una part)
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada