Avui ens hem decidit a fer la coca de iogurt.
Mentre la M era a l’escola he escrit i dibuixat els ingredients en un paper, per tal de que la M pogués seguir els passos.
La gràcia d’aquesta coca és que no cal pesar els ingredients, es fa prenent l’envàs del iogurt com a mesura.
Ingredients
- 1 iogurt
- 3 ous
- 1 mesura d’oli
- 3 mesures de farina (2 d’integral i 1 de blanca)
- 2 mesures de sucre (1 integral i 1 blanc)
- 1 sobre de llevat
- Ratlladura d’una llimona
- Pinyons
Preparació
- Preescalfar el forn a temperatura alta.
- En un bol batre el iogurt amb els ous i el sucre.
- Afegir al bol la farina i barrejar-ho tot.
- Afegir l’oli i a continuació el llevat.
- Continuar barrejant per tal de que no hi quedin grumolls. En darrer lloc posar la ratlladura de la llimona i els pinyons.
- Abocar la pasta en un motlle untat amb oli i posar-ho al forn (uns 30 minuts a 180º)
- Treure del forn i deixar que es refredi
Bon Profit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada