Fa uns dies una amiga va penjar una recepta de "Galetes d’avena" al seu blog (gràcies A!!).
Avui ens hem animat a fer-la amb la M.
Hem variat una mica la recepta original per fer-la al nostre gust, però hem mantingut el fet de que com a mesura es fa servir una tassa (així no fa falta la balança).
És una recepta saludable i que va molt bé per fer amb petits perquè poden fer les mesures, poden barrejar i embrutar-se les mans fent les boletes o xafant-les...
Ingredients
- 1 tassa d’oli d’oliva
- 1/2 tassa de sucre moreno
- 1 ou
- 1/2 tassa de coco ratllat
- 1/2 tassa de farina integral
- 2 tasses de “copos” de civada (avena)
- 1/2 sobre de llevadura
- 1 cullerada de mel
Opcional:
- Panses i xocolata esmicolada (o una de les 2 coses)
- Anís
Preparació
- En un vol barregem el sucre, l’oli i l’ou. Hi afegim la farina i la llevadura. Per últim hi posem l’avena, el coco i si volem les panses i la xocolata.
- Ho barregem tot amassant-ho amb les mans.
- Fem boletes, les aplanem i les anem col·locant en una plata (no molt juntes perquè augmenten de volum)
- Preescalfem el forn a 180º.
- Posem la plata al forn i ho coem durant 10 minuts. (surten unes 3 plates)
- Traiem la plata del forn i deixem refredar les galetes abans de tocar-les.
- Es poden guardar en un túper o pot de vidre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada