Quan vivíem a Mallorca a vegades demanàvem un menú en un restaurant vegetarià del barri. Un dels seus plats era la Crema de pebrots escalivats. Com que els avis ens van donar pebrots de l’hort, avui hem provat de fer-la i ha quedat ben bona!
Ingredients
- 6 pebrots vermells.
- 2 grans d’all
- 1 formatget
- 1 litre de caldo suau.
- Sal i pebre
- Opcional: Sèsam, crostons de pa,...
Preparació
- Escalivem els pebrots, els pelem i els deixem que perdin part de l’aigua.
- Escalivem els 2 grans d’all.
- En un bol posem els pebrots, els 2 grans d’all, el formatget i la meitat del caldo. Ho liqüem tot junt fins que tinguem una barreja homogènia. .
- Ho posem al foc uns 10 minuts, hi afegim sal i pebre al gust i i ho anem remenant.
- Si ho creiem necessari podem afegir-hi més caldo fins que quedi al nostre gust d’espès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada