Ahir vam fer la massa, l'hem deixat reposar i aquesta tarda ens hem entretingut a fer voletes, clavar pinyons, posar codonyat, arrebosar de coco,...
És un postre molt divertit per fer amb els nens ja que poden fer-ho tot: amassar, fer les formes, posar els ingredients...
El resultat és aquest:
La recepta la faig una mica "a ull", però més o menys:
Per la base
500 gr d'ametlla molta
200 gr de sucre
1 boniato i mig (mitjans)
Ho barregem tot amassant-ho bé i ho deixem reposar 24-48 hores.
Segons els gustos
- Ametlles senceres, pinyons, codonyat, xocolata en pols, cireretes en almíbar, coco,...
Què bons!
ResponEliminaUmmm, boníssims!! Jo enguany n´he fet per primer cop i no hi ha tanta varietat, jajaja. Boníssims!
ResponEliminaEns podrieu enviar un paquetet cap a les illes!!!
ResponElimina