Aquí teniu la recepta (surten 8 o 10 crèpes)
INGREDIENTS
250 gr de farina de Sarrasin
1 ou
1 cullerada sopera d'oli
sal
1/2 litre d'aigua
PROCEDIMENT
Barrejar tots els ingredients afegint l'aigua poc a poc en darrer lloc fins a obtenir una pasta líquida i no molt espessa (com més líquida sigui la pasta més finsseran els crèpes).
Deixar reposar 1 hora a temperatura ambient en un vol tapat.
Coure els crèpes en una paella lleugerament untada amb oli (o amb mantega salada com feien allí). Si a la pastaapareixen bombolles d'aire, és que la paella està massa calenta.
Donare-los la volta quan estiguin mig cuits i guarnir-los segons el gust i la imaginació: pernil dolç, ceba. emmental, bacon, ous, tomàquet,...
També, amb la mateixa massa es poden fer Crèpes dolços... Amb mermelada, fruita, caramel,... A nosaltres ens agraden amb "Nutella" i canyella en pols...
I surten boníssims!!! gràcies per penjar la recepta!
ResponEliminaJa em diràs si us animeu a fer-los ;-)
ResponElimina