És temps de maduixes i a la M li encanten!
Dijous passat en vam comprar una caixa sencera al mercat i n’hem fet melmelada, així omplim el rebost per l’hivern ;-)
Ingredients
- 1 quilo de Maduixes madures
- 300 gr de sucre moreno
- Suc d’una llimona
Preparació
- Rentem bé les maduixes (sense treure la cua per tal de que no hi entri aigua).
- Traiem la cua i les fulles i les tallem en 4 o 6 trossos.
- Les posem en una cassola i hi tirem el sucre i el suc de la llimona per damunt. Ho deixem reposar una estoneta.
- Posem la cassola al foc i anem remenant fins que agafi la consistència de melmelada (si volem que quedi fineta podem triturar-ho.
- Quan estigui feta, la deixem refredar i ja estarà a punt per menjar!!
Per poder-la guardar més temps
- Agafem pots de vidre amb tapa de rosca que tanquin bé.
- Els bullim per esterilitzar-los.
- Els omplim amb la melmelada i els tanquem bé.
- Els tornem a bullir i els deixem dins l’aigua fins que es refredi.
- Hi posem una etiqueta amb la data que ho hem fet i el contingut.
- Ja els podem posar al rebost i obrir-los quan ens vingui de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada