dijous, 5 de maig de 2011

Espaguetis amb soja texturitzada i ceba

Avui plat únic: espaguetis amb soja texturitzada i ceba... A tots els ha encantat! A la M li agrada poder donar voltes amb la forquilla per pescar els espaguetis i a la P escampar-los amb la mà i intentant posar-se'ls a la boca ;-)


Ingredients
-      300 gr d’espaguetis integrals
-      200 gr de soja texturitzada
-      3 cebes
-      Formatge ratllat

Preparació

-      Posem la soja texturitzada en un vol amb aigua una mica tèbia uns 10-15 minuts.
-      Fem els espaguetis.
-      Coem la ceba de manera que ens quedi melosa (nosaltres primer la coem amb aigua i després quan ja està tova hi afegim l’oli d’oliva).
-      Quan la ceba està gairebé cuita del tot hi afegim la soja escorreguda i ho salpebrem.
-      Un cop cuit  ho afegim als espaguetis.
-      Una mica de formatge per sobre i a gratinar!

Variants
-      Podem afegir sofregit de tomàquet, una salsa beixamel, altres verdures,...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada