dilluns, 4 d’abril del 2011

Coca de Integral amb panses, nous i pinyons

Com que a la M li va agradar això de poder fer servir el pot buit del iogurt de mesura dels altres ingredients, el poder remenar,... avui hem fet “la nostra versió” de la coca de iogurt.

Ingredients
-      1 iogurt natural
-      3 ous
-      1 mesura d’oli
-      3 mesures de farina integral
-      1 mesura de sucre moreno
-      1 sobre de llevat
-      50 gr de pinyons
-      100 gr de nous
-      100 gr de panses
-      Optatiu: canyella,  ratlladura de llimona, anís,...

Preparació
-      Preescalfar el forn a temperatura alta.
-      Posar les panses en remull amb aigua.
-      Trossejar les nous.
-      En un bol batre el iogurt amb els ous i el sucre.
-      Afegir al bol la farina i barrejar-ho tot.
-      Afegir l’oli i a continuació el llevat.
-      Continuar barrejant per tal de que no hi quedin grumolls. En darrer lloc posar els pinyons, les panses i les nous.
-      Abocar la pasta en un motlle untat amb oli i posar-ho al forn (uns 30 minuts a 180º)
-      Treure del forn i deixar que es refredi
De tant bona ,
no vam poder ni esperar a fer la foto de la coca sencera ;-)

Queda una coca boníssima!!!

2 comentaris: