Unes postres ràpides de fer que vam descobrir en la nostra estada a la Bretagne.
És una especialitat del J ;-)
Ingredients
- 2 peres conferencia
- Bescuits “de soletilla”
- Sucre o mel al gust
- 1 kg de formatge fresc (nosaltres l’hem fet servir 0% MG).
Preparació
- Pelem les peres, les tallem a daus petits i les posem a bullir amb aigua una mica ensucrada fins que la pera quedi una mica tova. Ho deixem refredar.
- Mullem els bescuits “de soletilla” amb l’aigua on hem fet bullir les peres i els col·loquem al fons i als laterals d’un motlle.
- Barregem el formatge fresc i la pera bullida. Hi afegim sucre o mel al gust.
- Posem la barreja dins el motlle.
- Clavem alguns bescuits més al centre del motlle.
- Ho posem a la nevera mínim 2 hores abans de servir.
mmmmmmmmmmmm quina pinta! :-D
ResponElimina