dilluns, 16 de maig del 2011

Tarta Charlotte de Peres

Unes postres ràpides de fer que vam descobrir en la nostra estada a la Bretagne.
És una especialitat del J ;-)

Ingredients
-      2 peres conferencia
-      Bescuits “de soletilla”
-      Sucre o mel al gust
-      1 kg de formatge fresc (nosaltres l’hem fet servir 0% MG).

Preparació
-      Pelem les peres, les tallem a daus petits i les posem a bullir amb aigua una mica ensucrada fins que la pera quedi una mica tova. Ho deixem refredar.
-      Mullem els bescuits “de soletilla” amb l’aigua on hem fet bullir les peres i els col·loquem al fons i als laterals d’un motlle.
-      Barregem el formatge fresc i la pera bullida. Hi afegim sucre o mel al gust.
-      Posem la barreja dins el motlle.
-      Clavem alguns bescuits més al centre del motlle.
-      Ho posem a la nevera mínim 2 hores abans de servir.

1 comentari: